Kerstavonddienst 2022

De adventsperiode is begonnen. De kaarsen in de kerk worden één voor één aangestoken en in de straten van Veenendaal verschijnen langzaam de eerste twinkelende lichtjes voor de ramen en in de tuinen. Met elkaar leven we toe naar kerst, de geboorte van Jezus!

Open Huis

Open Huis gaat over een droom om dagelijks als kerk open te zijn en beschikbaar voor ieder die om wat voor reden ook het kerkgebouw binnen wil stappen: voor een praatje, een gesprek over het geloof, een bakje koffie, voor gezelligheid, een spelletje of gewoon maar rustig zitten lezen of bladeren in een krant.

Aangenaam!

Tijdens de openluchtdienst op de familiecamping Het Beloofde Land zijn alle bezoekers met elkaar in gesprek geweest om samen na te denken over het fenomeen namen. Over jouw eigen naam en de persoonlijke naam van de HEERE God. Het Aangenaam! gesprekspel is ook leuk om samen met je vrienden of samen met je groeigroep een keer samen te spelen.