De Scipio app voor de Bethelkerk!

Het mogelijk om op een snelle en goed beveiligde manier via jouw eigen mobiel (of tablet) de gemeentegids van de Bethelkerk te bekijken. Vanuit de Scipio app kun je snel iemands gegevens opzoeken en contact zoeken. Bovendien kun je via de app je eigen foto toevoegen en bepalen of je gegevens zichtbaar zijn voor anderen. Daarnaast ben je via de app altijd op de hoogte van het laatste nieuws, mededelingen(bladen), de agenda, activiteiten en alle actuele roosters.

De Scipio app is gemaakt door hetzelfde bedrijf wat ook het pakket voor de ledenadmininistratie van de Bethelkerk heeft gemaakt. Hierdoor zijn de gegevens in de app altijd actueel en op een AVG-proof manier beveiligd. De app heeft een praktische indeling in wijken, groepen en kringen. Bovendien kan elk gemeentelid zijn eigen zichtbaarheid en privacy-instelling persoonlijk aanpassen naar eigen wensen.

Als gemeentelid log je in met het e-mailadres waarmee je bekend bent bij de Bethelkerk. Deze kun je opvragen of aanpassen via kerkelijkbureau@bethelkerk.nl.

Aan de slag!

Een telefoon of een tablet en een bij de Bethelkerk geregistreerd e-mailadres. Als je onderstaande stappen volgt heb je binnen no-time toegang tot de Scipio app!

 1. Download de app op je mobiel of tablet (Android of iOS)
 2. Tik op “Account aanmaken” en maak een account aan met het e-mailadres wat bekend is bij de ledenadministratie van de Bethelkerk.
 3. Bevestig je e-mailadres voor de Scipio app door op de link in je e-mail te tikken.
 4. Als extra beveiliging stel je naast een sterk wachtwoord ook een persoonlijke pincode in voor de app.
 5. Nadat je bent geregistreerd kun je direct aan de slag!

Als je een mobiel hebt met Adroid kun je de app direct downloaden via deze link: https://bit.ly/scipio-android. Heb je een iPhone, dan kun je de app direct downloaden via: https://bit.ly/scipio-ios

Een uitgebreide instructie voor het aanmaken van een account kun je vinden op de website van de Scipio app.

Ik wil mijn geregistreerde e-mailadres aanpassen

Als je je e-mailadres in de ledenadministratie van de Bethelkerk wil aanpassen, stuur dan een e-mail naar kerkelijkbureau@bethelkerk.nl.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je al eerder gebruik hebt gemaakt van de Scipio app, maar niet meer kunt inloggen omdat je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je je wachtwoord met de volgende stappen opnieuw instellen:

 • Start de Scipio app
 • Kies in het startscherm voor de optie “Inloggen”
 • Tik op de link “Wachtwoord vergeten”. Er wordt nu een e-mail verzonden.
 • Tik in de ontvangen e-mail op de knop “Wachtwoord instellen”. Er wordt een pagina geopend waar je een nieuw wachtwoord kunt ingeven.
 • Voer een sterk wachtwoord in en tik op de knop “Wachtwoord instellen”.
 • Open de Scipio app op je telefoon of tablet om in te loggen met het nieuwe wachtwoord.

Heb je geen e-mail met de wachtwoord reset ontvangen, vergeet dan niet je spambox te controleren. Lukt het toch niet? Stuur dan een bericht naar communicatie@bethelkerk.nl.

Ik heb al een Scipio app account, hoe kan ik inloggen?

Ik heb toch nog een vraag

Als je toch nog een vraag hebt of het aanmelden lukt niet, stuur dan een bericht naar communicatie@bethelkerk.nl.